מוסדות לימודים

לימודי תואר ראשון במשפטים ללא פסיכומטרי

לימודי משפטים לתואר ראשון בלי פסיכומטרי

הביקוש ללימודי משפטים הולך וגדל ולא בכדי – מדובר בתואר יוקרתי הפותח דלתות רבות מחד ומגדיל את אפשרויות התעסוקה מאידך, ולכן סטודנטים רבים הבאים בשערי האקדמיה מצביעים ברגליים לעבר הפקולטה למשפטים. יחד עם זאת, תנאי הקבלה הקשוחים והרף הגבוה אותו דורשים מוסדות רבים ללימודי משפטים בארץ, מהווים מכשול עיקרי לחלקכם.

במוסדות לימוד מסויימים קיימת אפשרות להתקבל ללימודי משפטים ללא ציון פסיכומטרי. מדובר במסלול לגיטימי שאינו מתפשר על המקצועיות, התכנים המעמיקים והמקיפים והקניית ארגז הכלים הטוב ביותר, המאפשר למשתתפיו לצעוד בנתיב לימודי המשפטים ולהגשים את חלומם.

בואו לקרוא אודות לימודי משפטים ללא פסיכומטרי.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.

לימודי משפטים ללא פסיכומטרי - כיצד ניתן להתקבל לתואר ראשון במשפטים ללא ציון פסיכומטרי?
לסטודנטים העתידיים המעוניינים לפסוח על המבחן הפסיכומטרי, קיימות מספר לא מבוטל של אפשרויות, להן שלוש מהן, פרקטיות במיוחד:

המועצה להשכלה גבוהה קבעה כי מועמדים ללימודים אקדמיים בני 30 אינם נדרשים להציג בציון פסיכומטרי לשם קבלה ללימודים אקדמיים ואינם חייבים בתעודת בגרות מלאה. עבור בני ה 30 ומעלה מביניכם מדובר בפתרון נפלא

אופציה נוספת העומדת בפני אלה מכם שרוצים להתחיל לימודי משפטים ללא ציון פסיכומטרי, הינה הצטרפות  למכינה קדם אקדמית לקראת תואר ראשון, הצטרפות המתאפיינת בקבלה ישירה מבלי צורך בציון פסיכומטרי ו/או תעודת בגרות. עם סיום הבחינות בהצלחה, המתקיימות בסופה של המכינה מעבר מוצלח של הבחינות בסופה, תזכו לתנאי קבלה נמוכים יותר, בעיקר כאשר מדובר במכללות ציבוריות מתוקצבות הגובות שכר לימוד אוניברסיטאי.

אופציה נוספת לאלה מכם הרוצים ללמוד משפטים בלי פסיכומטרי היא ללמוד באחת מהמכללות הפרטיות למשפטים. המכללות הללו קיבלו את אישורה של המועצה להשכלה גבוהה להענקת תואר ראשון במשפטים ועומדות בכל הסטנדרטים, אך כמכללות פרטיות שאינן מתוקצבות הן גובות שכר לימוד גבוה הרבה יותר ממוסדות הלימוד המתוקצבים. המכללות הללו מציעות לימודי משפטים על בסיס מעבר מבחן כניסה בלבד.

לימודי משפטים ללא פסיכומטרי – תוכנית הלימודים
לימודי תור ראשון למשפטים ללא פסיכומטרי נפרשים על פני כשלוש וחצי שנים, בסופם נדרשים בוגריהם לעבור את בחינות לשכת עורכי הדין. מעבר מוצלח של הללו יעניק להם את רישיון עורכי הדין. לבחינה ניגשים לאחר שנת התמחות (סטאז') במשרד עורכי דין.

שירות אישי חינם
לימודי תואר ראשון במשפטים ללא פסיכומטרי
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?