המכללה האקדמית צפת

לימודי תואר ראשון במשפטים

חוגים נוספים במכללה

לימודי תואר ראשון במשפטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת הינם מרתקים ומעשירים, ומאפשרים להשתלב בקשת רחבה של מקומות תעסוקה מתגמלים.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.

לימודי תואר ראשון במשפטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת הינם מקיפים במיוחד, וחושפי בפני הסטודנטים תחומי ידע רבים ומגוונים, תוך הקניית ערכים ועקרונות הנחוצים לאנשי חוק. המכללה האקדמית צפת מקפידה על לימודי תואר ראשון במשפטים איכותיים ותובעניים, על מנת להפיק אנשי מקצוע מוכשרים ומיומנים, בעלי סובלנות וראייה רחבת אופקים.

תנאי קבלה ללימודי תואר ראשון במשפטים כוללים פסיכומטרי בציון של 575 ומעלה, וכן ממוצע בגרות של 85 ומעלה. אקדמאים בוגרי לימודי תואר ראשון בהתמחות ספציפית נדרשים לתנאי קבלה של ראיון אישי, ואילו בוגרי תואר ראשון רב תחומי נדרשים לממוצע של 80 לפחות בתואר, ונוסף על כך לראיון קבלה. מועמדים ללימודי תואר ראשון במשפטים במכללה האקדמית צפת אשר סיימו לימודי תואר שני ומעלה, אינם נדרשים לראיון קבלה. חשוב לציין כי אין פטורים או הכרה בקורסים מלימודים קודמים.

תוכנית לימודי תואר ראשון במשפטים במכללה האקדמית צפת אורכת שלוש וחצי שנים על פני שבעה סמסטרים, ובסיומה הבוגרים זכאים לתעודת בוגר במשפטים ( LL.B. - Bachelor of Laws). עם זאת, על מנת לזכות ברישיון לעריכת דין יש צורך להתמחות במשך שנה נוספת במשרד עורכי דין, או בבית משפט, ולאחר סיום ההתמחות יש לעבור בהצלחה את בחינות לשכת עורכי הדין.

המכללה האקדמית צפת פיתחה תוכנית לימודים מרתקת ומקיפה ללימודי תואר ראשון במשפטים, המעניקה לסטודנטים הכשרה נרחבת בתחומים מגוונים. תיאוריות בקרימינולוגיה, פסיכיאטריה ומשפט, יחסים בינלאומיים, משפט וספרות, מבוא למשפט קונטיננטלי, דיני השלטון המקומי, רפואה משפטית, הפילוסופיה של המשפט, המשפט העברי והמשפט המוסלמי - משפט משווה, היבטים משפטיים של הסכסוך במזה"ת, פרשנות וניסוח מסמכים, משפט מוסלמי, משפט נוצרי ומשפט בינלאומי פרטי הם רק חלק מהנושאים המרתקים הנסקרים במהלך לימודי תואר ראשון במשפטים במכללה האקדמית צפת.

לאחר סיום לימודי תואר ראשון במשפטים במכללה האקדמית צפת ניתן להשתלב במגוון רחב של מקומות תעסוקה, אך כמובן שלימודי תואר ראשון אינם מהווים את סוף ההכשרה האקדמית. אפשרות ראשונה היא התמחות של שנה ולימודי הכנה לבחינות של מועצת עורכי הדין, על מנת לזכות בתעודת משפטן. אפשרות נוספת היא לימודי תואר שני במשפטים, או לימודי תארים מתקדמים בתחומים משיקים דוגמת ניהול, ראיית חשבון, תקשורת ועוד.

שירות אישי חינם
ייעוץ לימודים
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?