המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בכרמיאל

תואר שני בהנדסת תוכנה

חוגים נוספים במכללה

המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה מציעה מסלול לימודי תואר שני בהנדסת תוכנה. בסיום הלימודים יוענק לבוגרים תואר מהנדס M.Sc. המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.

לימודי תואר שני בהנדסת תוכנה M.Sc. במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בכרמיאל מיועדים לבעלי תואר ראשון בהנדסה או מדעים, אשר עוסקים בפיתוח תוכנה ומבקשים להתקדם מבחינה מקצועית. משכם של הלימודים הוא שנתיים, במתכונת של לימודי ערב במיוחד לאנשים עובדים. צוות המרצים של לימודי תואר שני בהנדסת תוכנה כולל מומחים מובילים מהתעשייה לצד אנשי אקדמיה ממכללת אורט בראודה, ומבטיח רמה אקדמית גבוהה לצד יחס אישי ותומך לכל סטודנט.

תנאי קבלה ללימודי תואר שני בהנדסת תוכנה M.Sc. במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בכרמיאל הוא תואר ראשון B.Sc. בהנדסת תכנה, בהנדסת מחשבים, בהנדסת תקשורת מחשבים, בהנדסת אלקטרוניקה או בהנדסת חשמל בהתמחות בחומרה, וכן בוגרי תואר ראשון B.Sc. או BA במדעי המחשב, בממוצע ציונים של 80 ומעלה. לאחר סיום הלימודים בהצלחה ועמידה בכל הדרישות, הסטודנטים זכאים לתואר שני M.Sc בהנדסת תוכנה, באישור המועצה להשכלה גבוהה. חשוב לציין כי שכר הלימוד במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה הוא אוניברסיטאי, בהתאם לקביעת המל"ג.

תוכנית לימודי תואר שני בהנדסת תוכנה M.Sc. במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בכרמיאל עשירה ומרתקת, וכוללת קורסי חובה, עבודת גמר, ומגוון קורסי בחירה. הבטחת איכות תכנה ושיפור תהליכים, אופטימיזציה בקומפילרים, לוגיקה למדעי המחשב, אלגוריתמים מתקדמים בביולוגיה חישובית, מתודולוגיות מתקדמות לפתוח תכנה וניהול צוותי פיתוח תכנה הם רק מהוקרסים התיאורטיים, ואילו במסגרת עבודת הגמר הסטודנטים עוסקים בפתרון בעיה הדורשת התמודדות עם אלגוריתם או פרדיגמה מורכבת בצורה מעשית. שילוב ייחודי זה מקנה לסטודנטים ידע אקדמי מקיף, לצד מיומנויות בניהול ובהובלה של פרויקטי תכנה.

המכללה האקדמית אורט בראודה מציעה סיוע כספי לתלמידים מצטיינים של לימודי תואר שני, בכפוף לקריטריונים. סטודנטים של שנה א' בהצטיינות רגילה, כלומר ממוצע ציונים של 90 לפחות ונכלל בין 10% העליונים במחזור הלימודים בתואר הראשון, זכאים למלגה בהיקף של 50% משכר הלימוד. סטודנטים בהצטיינות יתרה, כלומר ממוצע ציונים של 95 ונכלל בין 3% העליונים במחזור הלימודים בתואר הראשון, זכאים למלגה בהיקף של100% משכר הלימוד. במהלך שנת הלימודים השנייה, סטודנטים של שנה א' בהצטיינות רגילה, כלומר ממוצע ציונים של 90 לפחות בשנה א', זכאים למלגה בהיקף של 1,500 ₪. סטודנטים בהצטיינות יתרה, כלומר ממוצע ציונים של 95 לפחות בשנה א' זכאים למלגה בהיקף של 3,000 ₪.

שירות אישי חינם
ייעוץ לימודים
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?